Hieronder vind je de actievoorwaarden die gelden voor alle social media winacties van Wessanen Benelux.

1. Social media winacties worden uitgeschreven door Wessanen Benelux gevestigd te Amsterdam. Op social media winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing als hiernaar wordt verwezen in de social media post.

2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je een reactie achterlaat onder de social media post waarin de winactie wordt vermeld. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.

3. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan de social media winactie.

4. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.

5. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de actie in de social media post.

6. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 17 jaar en een postadres in Nederland kunnen overleggen. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

7. De trekking van de winnaar geschiedt op willekeurig wijze.

8. Winnaars worden op aangegeven datum bekend gemaakt door middel van een reactie op de social media post met de beschrijving van de actie. Winnaars dienen binnen 7 dagen na bekendmaking een privébericht via het betreffende social media kanaal te sturen met de gevraagde gegevens.

9. Wessanen Benelux kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de social media winactie wijzigen of aanpassen tenzij dit ten nadele van de deelnemers is.

10. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

11. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

12. Indien kansspelbelasting moet worden betaald, zal Wessanen Benelux hiervoor zorg dragen.

13. Medewerkers van Wessanen zijn uitgesloten van deelname.

14. De persoonsgegevens die in het kader van social media winacties worden verkregen, worden alleen gebruikt door Wessanen Benelux voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden. Hierop is onze Privacy Policy van toepassing.

15. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Wessanen Benelux.

16. Wessanen Benelux kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het zoek raken/verloren gaan van de prijzen door externe verzendpartijen. Wessanen Benelux verleent geen garanties op de door haar te verstrekken prijzen.

17. Wessanen Benelux kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor netwerk-, computer hardware- of softwarestoringen van welke aard dan ook waardoor inzendingen beperkt worden, vertraging opleveren of verloren gaan.

18. Wessanen Benelux handelt met haar social media winacties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

19. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

20. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

21. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Consumentenservices via het contactformulier, onder vermelding van je naam (evt. bedrijf) en je adres.