Knijpfruit Appel Aardbei

Appel-Aardbei. Dit is gepureerd fruit van appel en aardbei verpakt in een handig knijpzakje. Het kan tot 50% bijdragen aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid fruit voor je kind. Knijpfruit is 100% biologisch en bevat alleen de van nature aanwezige fruitsuikers. Handig voor onderweg, maar ook lekker voor thuis of voor op school als tussendoortje. 

Knijpfruit Banaan Pompoen Perzik

Zonnatura maakt alleen gebruik van de beste ingrediënten uit de natuur. Neem nou Zonnatura Knijpfruit & Groente met Pompoen. Dit is gepureerd fruit en groente in een handig knijpzakje. Het is een goede aanvulling op de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid fruit en groente voor je kind. Knijpfruit & Groente is 100% biologisch en bevat alleen de van nature aanwezige fruitsuikers. Handig voor onderweg, maar ook lekker voor thuis of voor op school als tussendoortje. 

Knijpfruit Mango Wortel Sinaasappel

Zonnatura maakt alleen gebruik van de beste ingrediënten uit de natuur. Neem nou Zonnatura Knijpfruit & Groente met Wortel. Dit is gepureerd fruit en groente in een handig knijpzakje. Het is een goede aanvulling op de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid fruit en groente voor je kind. Knijpfruit & groente is 100% biologisch en bevat alleen de van nature aanwezige fruitsuikers. Handig voor onderweg, maar ook lekker voor thuis of voor op school als tussendoortje. 

Rozijnen

Rozijntjes zijn van oudsher een verantwoord en lekker tussendoortje waar kinderen dol op zijn. Deze rozijntjes zijn 100% biologisch, zongedroogd en bevatten alleen van nature aanwezige suikers. Bovendien zitten ze in apart verpakte doosjes en zijn deze ook nog eens leuk om uit te delen.