Proteïne oftewel eiwitten

Heb je alleen veel eiwitten nodig als je uren in de sportschool hangt? Zeker niet! Eiwitten zijn voor ons allemaal super goed om binnen te krijgen. Een eiwitrijke maaltijd zorgt namelijk niet alleen voor spierherstel en spieropbouw, maar zorgt er ook voor dat je langer vol zit en minder snel honger krijgt!

Ben jij op zoek naar een lekker eiwitrijk ontbijt?

Probeer dan eens onze nieuwe Proteïne muesli. Deze heerlijke fruitige muesli is een gezonde mix van vezels, volkoren granen, zaden en fruit en bevat 21% eiwit. Dat is al super voedzaam natuurlijk, maar daarnaast bevat deze muesli ook nog eens volkoren granen waardoor het bomvol vezels zit. Daar worden niet alleen je spieren blij van maar ook je darmen. WIN WIN! Heerlijk met (plantaardige) yoghurt, melk of plantaardige drink.

  

Ontbijt jij niet met muesli?

Niet getreurd! We hebben ook een nieuwe Proteïn drink gelanceerd, die gemaakt is van gele erwten. De Proteïn Drink is een milde, goede doordrinkbare plantaardige drank op basis van gele erwt en met een hint van kokos. Ook deze is rijk aan eiwitten en ook nog eens suikervrij! Combineer met je ontbijtgranen, als basis voor je smoothie of als lekkere dorstlesser op ieder moment van de dag.