Het overgrote deel van onze producten is biologisch. Wat houdt dat in?

 

img

We kiezen voor biologisch, omdat we het belangrijk vinden dat onze ingrediënten met respect voor natuur & bodem worden geteeld!

Als we het hebben over biologische ingrediënten dan wil dat zeggen dat bij het verbouwen van deze ingrediënten geen gebruik is gemaakt van kunstmest, chemische bestrijdingsmiddelen en genetisch gemodificeerde organismen. De boeren laten de natuur zijn gang gaan en grijpen zo weinig mogelijk in bij het telen van de ingrediënten. Ook voegen we geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen toe aan onze producten, waardoor deze zo puur mogelijk zijn en hun lekkere natuurlijke smaak behouden. 

Wij kunnen onze producten niet zomaar biologisch noemen, hier zijn hele strenge eisen waaraan wij ons moeten houden en dit alles wordt goed in de gaten gehouden. Dat we aan deze eisen voldoen is te zien aan het Europese biologische logo dat terug te vinden is op al onze biologische producten. Dit is het groene blaadje dat meestal op de voorkant van de verpakking te zien is:

img

 

 

 

Door de boeren meer tijd en ruimte nodig hebben om biologische ingrediënten te telen, draag je met elke aankoop van een biologisch product bij aan een positieve impact op het milieu!